Project omschrijving

Feestfotografie Bedrijfsfeest in Utrecht

Feestfotografie Bedrijfsfeest in Utrecht. Dit bedrijf vierde een jubileum en pakte groots uit in Utrecht. Gasten werden als ware VIPs verwelkomd door een groepje acteurs die als een soort ‘stalkers’ maar dan op een leuke manier te werk gingen. Naderhand was er tijd voor een cocktail en kon er gegeten worden bij de verschillende foodtrucks.

Om het feest echt van de grond te laten komen, was er een goede band ingehuurd en kwam later op de avond Berget Lewis een optreden doen. Feestfotografie op dit bedrijfsfeest in Utrecht was dan ook een enorm succes met een tevreden klant door de foto’s als leuk aandenken.

Binnen 24 uren na het bedrijfsfeest werd de sneak preview al geleverd. Dit is een online gallerij op een gepersonaliseerd pagina welke alleen voor personeelsleden te zien in. Binnen 5 dagen is de complete feestreportage al geleverd, uiteraard in de hoogste resolutie en een lagere resolutie welke kant-en-klaar is voor social media.

Organiseert u ook een bedrijfsfeest? Neem dan hier contact op voor de verzorging van de fotografie:

CONTACT

Feestfotografie Bedrijfsfeest in Utrecht
Feestfotografie Bedrijfsfeest in Utrecht
Hottown band
Hottown
Band Hot town
Berget Lewis
Feestfotografie Bedrijfsfeest in Utrecht

Bekijk alle overige feestreportages in het Portfolio.

Tags: Bedrijfsfeest Utrecht, Bedrijfsfeest, Bedrijfsfeest fotografie, feestfotograaf, feestfotografie, feestfotografie in Utrecht, Feestfotografie bedrijfsfeest.