Het team

Dreamteam
PATRICK
PATRICK
Patrick is al meer dan 15 jaar de fotograaf van Feestfotos.com. Patrick kijkt meestal veel vrolijker 🙂
Alice
Alice
Alice is de editor. Ze zorgt voor de nabewerking en eindcontrole van al het beeldmateriaal.
PAUL
PAUL
Paul is de spin van al het digitale. De website, de marketing. Oja Paul zet ook hele lekkere koffie 🙂

Ons verhaal

Hoe Wat Waar FeestFotos.com

15 jaar geleden startte het initiatief om te specialiseren in fotografie voor feesten en events. Het leveren van gelikte beelden voor zowel particulieren als zakelijke relaties.

De kiekjes op festivals, feestjes, borrels etc. zijn vaak van matige kwaliteit en dat is jammer. Smartphones doen het ook niet bijzonder goed bij weinig licht. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw gasten zich bezighouden met hun beleving van het event, zonder continue bezig te zijn met foto’s maken.

Vooral voor bedrijven is het zaak dat bij promotie en marketing beelden worden gebruikt die de aandacht vestigen van doelgroep. Actie, sfeer en kwaliteit staan daarbij voorop. Beelden kunnen evengoed een leuk aandenken vormen voor de feestganger zelf. Festivalgangers of collega’s willen vaak kort na het event foto’s bladeren om zo achteraf nog eens na te kunnen genieten, en het onderwerp levend te houden.

That is where we come in…Goed belichte en strak getimede beelden zijn onze specialiteit, evenals het snel leveren na afloop. Het team is erop toegespitst om dit elk opdracht weer voor elkaar te krijgen.

Elk jaar organiseert de feestcommissie een eindejaarsfeest voor onze afdeling. Feestfotos.com is er al 3 jaar op rij bij en inmiddels een bekend gezicht bij onze collega’s.

Hiroshi Hamada, KLM

Celeb-selfies

Want we zijn zelf ook gewoon dikke fans
Patrick Ouwerkerk
Patrick Ouwerkerk
Patrick Ouwerkerk
Patrick Ouwerkerk
Patrick Ouwerkerk
Patrick Ouwerkerk