7 stappen

…naar een succesvolle fotoreportage
  1. Doe hier de aanvraag mbt beschikbaarheid en kosten.
  2. Wij sturen altijd een vrijblijvende offerte.
  3. Gereserveerd? Dan ontvangen we graag alle praktische info van het event tbv planning.
  4. Eenmaal op het event kan de fotograaf volledig zelfstandig werken, tenzij sturing gewenst is.
  5. Een sneak preview van de fotoreportage kan direct na het event geleverd worden.
  6. De complete reportage sturen we binnen de met u afgesproken termijn.
  7. De factuur ontvangt u na levering van de foto’s.

Details

Bovenstaande 7 punten nader toegelicht

AANVRAAG

Wij ontvangen graag uw aanvraag voor de fotografie van uw event. Voor een correcte beeldvorming vragen we om een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het event en evt de insteek van de fotografie. Stel gerust vragen, we beantwoorden ze graag.

Offerte

Bij de meeste events werken we op uurbasis. Laat daarom weten hoeveel uren fotografie u wenst te reserveren. Daarnaast zijn er talloze optioneel te reserveren zaken, zoals een sneak preview, speciale soorten fotografie,  levering van ultra hoge resolutie, etc.

PRAKTISCHE INFO

Om goed te kunnen voorbereiden en de opdracht juist te kunnen invullen, ontvangen we graag alle informatie mbt uw event. Een draaiboek, schema, planning, etc. Alles is handig. Hebben we nog vragen? Dan nemen altijd contact op en stemmen we af. We laten niets aan het toeval over.

TIJDENS HET EVENT

De fotograaf meldt zich bij aanvang altijd bij de contactpersoon voor een evt overleg, rondleiding en/of lastminute wijzigingen en instructies.  Zo staan de neuzen 1 kant op en kan de fotograaf vervolgens feilloos aan het werk.

SNEAK PREVIEW

Een sneak preview is een kleine greep uit de complete reportage welke we zeer kort na het event al kunnen versturen of naar wens kunnen presenteren op een gepersonaliseerde website, openbaar of beveiligd met een wachtwoord.

LEVERING FOTOREPORTAGE

Binnen de voorafbesproken tijd leveren we de complete fotoreportage. Dit kan volledig op maat. Bijv. alle foto’s in een online gallerij, of rechtstreeks geleverd via downloadlink. In volle resolutie of alvast in de door u aangegeven formaten. Maatwerk is de standaard.

FACTUUR ACHTERAF

We vragen na de opdracht en levering altijd even naar uw ervaring. De zogezegde klanten feedback. Wat  is goed bevallen? Wat had anders gekund? Graag willen we een tevreden en professionele indruk achterlaten voordat we tot slot de factuur versturen. First things first.

NEEM CONTACT OP